МОИТЕ КЛИЕНТИ

Пламена и Боян

Открих Вили напълно случайно. Но като се замисля, в живота никога няма случайни неща, нали? След като напълно се гмурнах в нета и стотиците скучни и клиширани снимки, търсейки фотограф за сватбата ни, нейните изведнъж контрастираха. Те бяха щури, цветни, различни, емоционални, истински. Нямаше как да не я потърсим и да стискаме палци тя да е свободна за нашата дата. Слава богу, палците помогнаха Вили е изключителен професионалист. Създава емоция, без да режисира и без да те откъсва от най-твоя си ден в живота. Тя просто улавя онези моменти, които всъщност правят сватбата истинска и най-твоя си. Моменти като мама, която ти закопчава корсета на роклята. Моменти като погледа на съпруга ти, когато за първи път те вижда в цялата ти бяла феерия. Моменти като смеха между теб и твоите най-близки приятелки. Като приятелството между съпруга ти и кума ви. Като онова едва видимо държане на ръцете преди църквата или бурния ти смях, когато видиш при кого е булчинският ти букет и при кого – жартиерът.
НЕ бихме могли да направим по-добър избор за сватбен фотограф, защото Вили е най-добрият възможен. Така че до всеки, който вече я е ангажирал, искам да кажа – късметлии сте! Защото емоцията, която ще изпитате по време на сватбата, ще я имате за цял живот под формата на разкошни, красиви, цветни кадри, поднесени по най-професионалния начин!
Обичаме те, Вили!

Даниела и Кристофър

Виолета е един изключително талантлив фотограф! След като видях творбите й, бях сигурна, че тя е човекът за нашите специални поводи. Много усмихната, позитивна и креативна. Фотосесията ни беше истинско удоволствие! Всеки, който видя снимките ни, остана впечатлен. Когато получих диска със снимките ни, нямах търпение да ги разгледам и да избера най-хубавите, които да използвам за поканите за нашата сватба, но това се оказа трудна задача – всяка една снимка беше уникална и невероятно красива. Нямам търпение да застана отново пред обектива на Виолета!

Боби и Митко

Искаме да изкажем специални благодарности на Вили, затова, че направи нашия сватбен ден по-красив и цветен, изпълнен с усмивки, радост и забавление. Благодарим ти за изключителния професионализъм, отговорност и човешко отношение!Ще бъдем щастливи да застанем пред твоя обектив, за още по-незабравими и нови за нас емоции. Желаем ти все така да улавяш красотата и щастието в своите снимки, и винаги да имаш творческо вдъхновение.

Ками и Влади

Привет, Вили! 🙂 С Влади искаме официално да ти благодарим за прекрасните снимки, за приятелското ти отношение и съветите, които ни даде преди сватбата (между другото, те ни бяха много полезни)! Благодарим ти, че ни отдели достатъчно време, усмивки и позитивно настроение, които много ни помогнаха да не се притесняваме от нищо и нещата просто да се случват! Много сме щастливи, че избрахме именно теб за сватбен фотограф и ще те препоръчваме и занапред на всеки, който търси по-разчупена гледна точка и повече настроение в снимките си! Желаем ти много успехи и вдъхновение!

Михаела Ковачева

Аз съм от хората, които когато правят нещо, искат да е точно така, както са си го представяли – красиво, запомнящо се и граничещо с перфектно. Затова и дълго търсих фотограф за нашата сватба. На Виолета попаднах случайно – препоръчаха ми я и веднага се свързах с нея. Много ми хареса стилът й на работа, разглеждайки снимките на сайта й. Допадна ми и изключително оригиналният й подход и истинска отзивчивост.

По време на големия ден тя и нейният екип показаха огромен професионализъм – бяха част от цялата еуфория, с деликатното си и допълващо присъствие. Запечатахме всеки един от вълнуващите моменти от нашата приказна сватба. Нямахме търпение снимките да станат готови, и когато ги получихме мога откровено да призная, че надминаха очакванията ни и ни трогнаха с красотата, качеството си и емоциите, които бликаха от тях.

Работата ни с Виолета не приключи с нашата сватба – тя снима прекрасния ни син скоро, след като се роди, ще се радваме да снимаме заедно и много други радостни събития, които предстоят в живота ни.

 

Мария и Огнян

Виолета беше най-добрият избор, който направихме за морската ни сватба! Имаме страхотни снимки за спомен, благодарение на нея. Фотосесията на следващия ден също беше прекрасна. Не бих се поколебала да използвам услугите й отново, както и да я препоръчвам на близки и приятели!

Веселина и Георги

Отличен професионалист! Нашите сватбени снимки се получиха прекрасни и сме изключително доволни, че освен споменът, който остава с нас, си имаме и едни страхотни снимки, с които да си припомняме този важен ден. Благодарим ти, Вили!

Теодора и Чавдар

Когато започнахме да подготвяме сватбата, знаехме, че изборът на фотограф ще е ключов момент. В нета се нагледахме на посредствени снимки, фалшиви, изтъркани и измъчени пози, лошо качество на снимките… И после видяхме снимките на Виолета. Хареса ни най-вече това, че ти предават емоцията на деня, който е запечатан „на лента“. В голeмия ни ден нещата просто се случваха, а тя много деликатно засне празника ни, без да се натрапва в него. А после… Е, още се радваме на снимките.